Over ons

Service verlenen van het hoogste niveau en het paarden welzijn: daar staan wij voor!

Horse Hotel Holland wordt met veel enthousiasme gerund door Bart en Jolanda Hulsebos. Samen hebben Bart en Jolanda jarenlange ervaring in het werken met zowel mens als Paard, wat ze dan ook al die jaren met veel enthousiasme en overgave doen. Door de jarenlange ervaring weten wij goed wat uw paard nodig heeft na een lange reis, en hoe paarden kunnen reageren na lang transport. Hierdoor krijgen de paarden dan ook de aandacht en verzorging die zij verdienen.

Bart en Jolanda

Bart verzorgt samen met de medewerkers van Horse Hotel Holland de paarden en het transport van de paarden en is daarmee ook het eerste aanspreekpunt op stal.

Jolanda verzorgt alle administratieve werkzaamheden en onderhoudt al het contact met de agenten, chauffeurs, grooms en eigenaren van de paarden.

Tevens verzorgt Jolanda het typische ‘Horse Hotel Holland-ontbijt’ zodat de inwendige mens ook goed verzorgt wordt en niks tekort komt.

Denise Hulsebos

Denise werkt in haar vrije tijd bij Horse Hotel Holland, dit doet ze met volle overgave vanwege haar liefde en passie voor het paard. Lees meer…